Përfshihuni në laby

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinlaby po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

4269

Vargje

1

Gjuhë

8,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për laby përmban aktualisht 4269 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 8,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e laby, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti